Solidarno ka zdravijem životu

Nutricionista Ivan Katančić pokreće individualne konsultacije na kojima će vam pružiti personalizovane savete za vaše specifične ciljeve i zdravstvene potrebe. Prilikom izrade vašeg plana ishrane, deo sredstava biće usmeren u humanitarne svrhe. Naučite kako da kreirate obroke koji će vas osnažiti i ispuniti energijom, zakažite izradu jelovnika ili konsultacije. Jelovnici su dizajnirani da vam pruže hranljive obroke koji ne opterećuju dodatno budžet.

.
Za više informacija javite se na: katancic.ivan85@gmail.com
Pridružite se putu ka boljem zdravlju i uravnoteženoj ishrani, uz dodatnu dozu solidarnosti i podrške onima kojima je pomoć potrebna.

O Ivanu:

.

Ivan Katančić, rođen 1985. godine u Subotici, završio je Srednju Hemijsku školu „Lazar Nešić“, smer Tehničar za Biotehnologiju, a potom Visoku Strukovnu Školu u Subotici, smer Strukovni Nutricionista-Dijetetičar. Trenutno je na Master studijama iz oblasti Prehrambene tehnologije. Angažovan je kao stručni saradnik u Srednjoj Medicinskoj školi u Subotici na predmetima Ishrana, Bromatologija i Bromatologija sa dijetetikom, kao i volonter-saradnik u Crvenom Krstu za praksu studenata nutricionista.

 

 

SR