Likovni Klub(ić)

U nedelju, 17. septembra 2023. godine u prostoru Udruženja Klara i Rosa (Petefi Šandora 15) održaće se likovne radionice:

.
Likovni klubić – za decu, od 15:00 do 17:00
Likovni klub – za odrasle, od 17:00 do 19:00

.
Likovni klub(ić) je mesto gde se okupljamo da bi iskusili čari zajedničkog stvaralaštva. Naš cilj nisu uspesi na konkursima i takmičenjima, već razvoj i produbljivanje ljubavi prema vizuelnim umetnostima. Tokom radionica se igramo i stvaramo crteže, slike, grafike, skulpture, pravimo upotrebne predmete od kvalitetnih materijala (keramike, tekstila i papira). Svakom prilikom stvaralaštvo nam pruža uzbuđenje, zadovoljstvo, lepotu, igru, druženje, a daje
nam i sve veće samopouzdanje, čini nas hrabrijim i smelijim. Kroz rad upoznajemo sebe, svoje misli ideje i osećanja, ali nas uči i razumevanju i prihvatanju drugih. Kroz likovne vežbe učimo kreativno razmišljane, maštanje i stvaranje sopstvenih ideja koje i realizujemo.

.
Likovni klubić je nastao 2016. godine u Kanjiži. Radionice su osmišljene za manje grupe radi kvalitetnog i individualnog rada sa svim članovima klubića. Već 2017. godine počinjemo i radionice za odrasle koje se održavaju povremeno na inicijativu članova klubića, kao i zainteresovanih ljubitelja likovnih i primenjenih umetnosti.

.

Radionice vodi Kukli Šćekić Tijana, diplomirani keramičar i nastavnik likovne kulture.
Možete nas pronaći na našoj fb stranici Likovni klubić –Rajzklubocska.
Participacija na radionici iznosi 800 dinara.
Prijave i informacije za prvu radionicu na telefon: 064/26 16 403.

SR