Ženski glasovi – Razgovor i izložba

Pozivamo vas na promociju projekta „Ženski glasovi“ koji će se održati u sklopu Festivala ekologije i antifašizma, Ekoslavija u subotu, 7. avgusta sa početkom u 15.30 časova.

.

Izuzev predstavljanja ideje, toka i zaključaka projekta Ženski glasovi, kroz tribinu „Snaga pojedinca, snaga zajednice“ predstavićemo i žene iz našeg grada koje uporno, posvećeno i konstruktivno grade svoju stvarnost oko onoga što vole.

.

Učesnice tribine: Izabela Lanji Hnis (Turistički klaster mikroregije Subotica-Palić), Maja Stipić (PU Mali talenti), Natalija Raičević (OBŠ Raičević) i Natalija Jakovljević (portal Magločistač). Na tribini učestvuju i  Gordana Vukov Ciganjik (UG Klara i Rosa) i Szerda Zsófia.

.

Ovom prilikom biće otvorena izložba fotografija „Portreti žena“ , fotografija žena čije su priče zabeležene u audio formatu (SR/HU) i koje se mogu čuti na online Radiju Plac (www.ckplac.org/plac-radio).

.

Ženski glasovi su zvučna svedočanstva o sudbinama i pričama „nevidljivih“ žena iz Subotice. Kroz ovu formu zabaležile smo jedno vreme u Subotici. Razgovori se vođeni na oba jezika sredine (srpsko-hrvatskom i mađarskom jeziku).

.

Autorka crteža: Vanja Subotić

Autorke radio formi: Gordana Vukov Ciganjik i Szerda Zsófia

Uvodna špica: Gloria Lindeman

Fotografije:  Szerda Zsófia

.

.

www.zenskiglasovi.org

.

Projekat je podržala: Rekonstrukcija Ženski fond

.

.

 

SR