U gostima – Marijan Jelenić

Svake subote u terminu od 19 časova na programu Radija Plac emitujemo emisiju U GOSTIMA u kojoj razgovaramo sa umetnicima, kulturnim radnicima, naučnicima i uopšte ljudima širokog duha iz bližeg i daljeg okruženja. Ko kome dolazi u goste gotovo da je nemoguće precizno zaključiti što dodatno isključuje manire kurtoazije na koje smo navikli.

.

Subota 27. februar 2021. / Radio Plac / 19:00

.

U subotu, 27. februara 2021, od 19 časova emitujemo petu epizodu emisije U GOSTIMA u kojoj razgovaramo sa Marijanom Jelenićem, muzičkim producentom, inženjerom zvuka, muzičarem i tekstopiscem benda Nola, povremenim basistom grupe Gustafi i članom etno grupe Veja. O pulskoj muzičkoj sceni, muzičko-producentskom radu, tradicionalnim zvukovima Istre, društvenom centru Rojc i životu uopšte saznajte u subotu od 19 časova, repriza ponedeljak u 17h. Razgovor vodi: Petar Mitrić

.

.

Razgovor je nastao kao plod saradnje između društvenog centra Rojc iz Pule i Centra za savremenu kulturu i umetnost iz Subotice u okviru programa „Izgradnja zajednice kroz kulturne prakse“. Program je podržan od strane Fondacije za otvoreno društvo, Srbija po projektu UG „Klara i Rosa“ iz Subotice.

.

SR