U gostima – Milisav Katrašnjik

Svake subote u terminu od 19 časova na programu Radija Plac emitujemo emisiju U GOSTIMA u kojoj razgovaramo sa umetnicima, kulturnim radnicima, naučnicima i uopšte ljudima širokog duha iz bližeg i daljeg okruženja. Ko kome dolazi u goste gotovo da je nemoguće precizno zaključiti što dodatno isključuje manire kurtoazije na koje smo navikli.

.

Subota, 20. februar 2021. / Radio Plac / 19:00

.

Milisav Katrašnjik iz grupe AB Original koja deluje u Društvenom centru Rojc, u Puli,  predstavlja ovu grupu mladih entuzijasta koji promovišu i šire hiphop kulturu među različitim polaznicima u Puli. O hip hop umetničkom pokretu, o brejkdensu kao olimpijskoj disciplini, o suživotu u Rojcu i mladima, slušajte u novoj emisiji U gostima.Premijerno subotu 20. februara od 19 časova na Radiju Plac, repriza u ponedeljak 22. februara 2021, od 17h. 

.

.

Razgovor je nastao kao plod saradnje između društvenog centra Rojc iz Pule i Centra za savremenu kulturu i umetnost iz Subotice u okviru programa „Izgradnja zajednice kroz kulturne prakse“. Program je podržan od strane Fondacije za otvoreno društvo, Srbija po projektu UG „Klara i Rosa“ iz Subotice.

.

.

 
SR