POLET 21/22: RADIONICA 7 – NAŠA INICIJATIVA

Tokom sedmog susreta grupe Polet, bavili smo se razvijanjem zajedničke inicijative koju će srednjoškolci sprovesti na proleće u Subotici, uz podršku tima Klara i Rosa. Već nekoliko nedelja posvećeno i pažljivo istražujemo, osluškujemo, učimo jedni od drugih i otkrivamo koje su sve mogućnosti izgradnje, unapređenja i zajedničkog rada na formiranju inicijative.

.

Subota, 12. februar 2022. / Kerülj Be / 12:00

.

.

Projekat Polet 21/22 realizuju UG “Klara i Rosa” i Magločistač u okviru programa „Mladi i mediji za demokratski razvoj“ BOŠ (Beogradska otvorena škola), uz podršku Kraljevine Švedske.

.

Stavovi i mišljenja autora izneta u ovoj publikaciji ne predstavljaju nužno i mišljenje partnera i donatora.

.

POLET 21/22 : 7. MŰHELYMUNKA – A MI KEZDEMÉNYEZÉSÜNK

.

A Polet csoport hetedik találkozása során azzal a közös kezdeményezéssel foglalkoztunk, amelyet a középiskolások tavasszal valósítanak meg Szabadkán a Klara és Rosa csapatának támogatásával. Már néhány hete nagy odafigyeléssel kutatunk, fülelünk, egymástól tanulunk és kutatjuk, melyek azok az építkezésben, fejlesztésben és a közös munkában rejlő lehetőségek, amelyekkel megfogalmazhatnánk a kezdeményezést. 

.

Szombat, 2022., február 12. / Kerülj Be

.

A Polet 21/22 (Lendület 21/22) projektet a Klara és Rosa PE és a Magločistač bonyolítja le a Belgrádi Nyitott Iskola (Beogradska otvorena škola – BOŠ) a Svéd Királyság támogatásával megvalósuló,  Fiatalok és a médiumok a demokratikus fejlődésért nevet viselő programján keresztül.

.

E írás szerzőjének álláspontja és véleménye nem feltétlen tükrözi az együttműködő partner és a donátor véleményét is.

.

SR