POLET 21/22: RADIONICA 9 – Timovi

Tokom devetog susreta nastavljen je rad u grupama (Promo tim, Programski koordinatori, Logistika) kako bi se što bolje isplanirali koraci koji će dovesti do uspešne realizacije zajedničke inicijative – jednodnevnog festivala za mlade na Prozivki. Članice tima UG Klara i Rosa pružale su operativnu podršku u kreiranju vremenskog plana izvršenja zadataka.

.

Subota, 26. februar 2022. / Kerülj Be

.

Da li ste znali da su pripadnici Z generacije, čuveni Zumeri, najmnogoljudnija generacija, čineći 32 % svetske populacije? To znači da generacija rođena između kraja devedesetih do 2010. ima moć da pokrene važne društvene promene. Tvoje znanje o društvenim mrežama, igricama i digitalnim trendovima može da transformiše stare forme u nešto novo. Šta? Još ne znamo, tek ćemo otkriti.

.

Projekat Polet 21/22 realizuju UG “Klara i Rosa” i Magločistač u okviru programa „Mladi i mediji za demokratski razvoj“ BOŠ (Beogradska otvorena škola), uz podršku Kraljevine Švedske.

.

Stavovi i mišljenja autora izneta u ovoj publikaciji ne predstavljaju nužno i mišljenje partnera i donatora.

.

.

POLET 21/22: 9. MŰHELYMUNKA – Csapatok

.

A kilencedik találkozás alkalmával is csapatokban (marketing csoport, programkoordinátorok, logisztika) folytatódott a munka, annak érdekében, hogy minél hatékonyabban megtervezzék a közös kezdeményezés sikeres megvalósulását – az egynapos prozivkai ifjúsági zenei fesztiválét. A Klara és Rosa PE tagjai operatív támogatást biztosítottak a munkafeladatok elvégzésének időbeosztásához.  

.

Szombat, 2022., február 27. / Kerülj Be

.

Tudtátok, hogy a Z generáció tagjai, a híres zoomerek a legnépesebb generáció, a bolygó összlakosságának 32 százalékát adva? Ez azt jelenti, hogy a 90-es évek vége és 2010 között születetteknek olyan ereje van, amivel fontos társadalmi változásokat indíthatnak el. A te közösségi oldalakról, játékokról és digitális trendekről szerzett tudásod valami újjá változtathatja a régi formákat. Hogy mivé? Azt még nem tudjuk, az majd csak később derül ki.  

.

A Polet 21/22 projektet a Klara és Rosa PE és a Magločistač bonyolítja le a Belgrádi Nyitott Iskola (BOŠ) – a Svéd Királyság támogatásával megvalósuló – Fiatalok és a médiumok a demokratikus fejlődésért nevet viselő programján keresztül. 

.

E írás szerzőjének álláspontja és véleménye nem feltétlen tükrözi az együttműködő partner és a donátor véleményét is.

.

SR