POLET 21/22: RADIONICA 11 – Tim

U subotu 12. marta održan je jedanaesti susret (radionica) srednjoškolske grupe Polet 21/22 u Omladinskom klubu Kerulj be. Tokom susreta radilo se na dodatnom povezivanju tima i definisanju narednih koraka u realizaciji njihove inicijative.

.

Subota, 12. mart 2022. / Kerülj be

.

Polaznici su imali zadatak da mapiraju svoja potrebe i želje u toku procesa, pa su tako definisali šta očekuju od sebe, grupe i organizatora i facilitatora. Grupa se prošli susret dogovorila da će zajedno praviti palačinke pa je tako jedan deo ekipe bio zadužen za pripremu palačinki dok je drugi deo ekipe kreirao logo i vizuelni identitet grupe. Jasno se videlo da polaznici lako i otvoreno komuniciraju osećajući da ono što stvaraju svakome pripada i svakoga se tiče.

Pokrenuti su Instagram i Fejsbuk profili koje vode učesnici. Treba napomenuti da je ovaj susret iskorišten i kao priprema za predstojeće studijsko putovanje, i kao mogućnost da zajedno definišu proces kako bi mogli da se predstave Omladinskoj grupi u Sremskim Karlovcima.

.

.

Projekat Polet 21/22 realizuju UG “Klara i Rosa” i Magločistač u okviru programa „Mladi i mediji za demokratski razvoj“ BOŠ (Beogradska otvorena škola), uz podršku Kraljevine Švedske.

 

Stavovi i mišljenja autora izneta u ovoj publikaciji ne predstavljaju nužno i mišljenje partnera i donatora.

.