Protoneurosys +++ Протонеурозис // Drone veče

U utorak, 27. juna, od 20 časova, u prostoru Klare i Rose (Petefi Šandora 15), održaće se drone performans našem sugrađanina Daniela Tikvickog/Protoneurosys-a.
.
Nadahnuta drone metal izvođačima kao što su Sunn O))) i Earth, ocem elektronske/ambijentalne muzike, Evangelosom Papathanassiouom i mnogim drugim bendovima, projektima i granama umetnosti, muzika Protoneurosys-a ispituje  granice ljudskosti i čiste zvučne harmonije, kroz opit, čudne zvukove i melodije. Vizuelna inspiracija projekta dolazi iz fanzina „Death to the World“, ali neguje i mistiku drugih tradicija. Učestvovao je na više DIY festivala u okviru regionalne noise scene u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Subotici.
.
Drone veče u prostorijama udruženja Klara i Rosa će biti prvi samostalni nastup projekta, na samom izvorištu, koji će zbog prirode same muzike i improvizacijskog temperamenta trajati oko 30 minuta.
.
Ulaz je besplatan.
.
*** Napomena: ukoliko imate problema sa sluhom/osetljivost na zvukove određene frekvencije,  slobodno ponesite zaštitne čepiće sa sobom.***
~
.
Protoneurosys Bandcamp: Protoneurosys.bandcamp.com
Facebook: FB.com/Protoneurosys
Vizuali: @dtikvicki_art (IG)
SR