POLET 21/22: RADIONICA 13 – Objava

Tokom trinaeste radionice za mlade koja se održala 16. aprila 2022. godine u prostorijama omladinskog kluba Kerulj be, fokusirali smo se na komunikaciju sa publikom koju želimo privući na prvu omladinsku inicijativu koju će ova grupa mladih da organizuje uz pomoć facilitatorki Ksenije Lazić i Žofije Hulo, kao i UG “Klara i Rosa”.

.

Subota, 16. april 2022. / Kerülj be

.

Ono što je prepoznato kao nedostatak u programima za mlade jesu i sadržaji koji okupljaju mlade na jednom mestu, te im omogućavaju da se zabave i provedu sadržajnije vreme. Zato je inicijativa koju su mladi osmislili tokom radionica mali mužički festival koji će se održati 7. maja 2022. godine na šetališu u naselju Prozivka.

Članovi grupe odabrali su tri muzička imena koja će nastupiti tog dana i sami su ih kontaktirali, komunicirali i dogovorili oko detalja nastupa.

Na ovoj radionici odabrali smo plakat, od ponuđenih šest, koji će najaviti festival, a koji je dizajnirala jedna od polaznica. Polaznici su zajednički sklopili tekst poziva na festival koji je u duhu neposredne komunikacije među mladima, u formi chat-a. Nakon što se formati izabranog vizuelnog rešenja prilagode formatima društvenih mreža objavićemo poziv i javno. U međuvremenu, pripremićemo i promotivni materijal koji će pratiti festival i projekat Polet 21 / 22.

.

.

Projekat Polet 21/22 realizuju UG “Klara i Rosa” i Magločistač u okviru programa „Mladi i mediji za demokratski razvoj“ BOŠ (Beogradska otvorena škola), uz podršku Kraljevine Švedske.

 

Stavovi i mišljenja autora izneta u ovoj publikaciji ne predstavljaju nužno i mišljenje partnera i donatora.

.