POLET 21/22: RADIONICA 12 – Plan

U subotu, 2. aprila 2022. godine, okupljanje Polet YOUth tima bilo je u znaku kreiranja muzičkog programa za mini omladinski festival koji će se održati u subotu, 7. maja 2022. godine. Ovaj jednodnevni događaj biće prva inicijativa koju će realizovati mladi okupljeni oko projekta Polet 21/22.

.

Subota, 2. april 2022. / Kerülj be

.

Po prethodno formiranim timovima svako je zadužen za svoj deo organizacionih aktivnosti: jedan tim ugovara bendove, drugi tim kreira objave i pozive a treči je zadužen da osmisli i realizuje vizuelni identitet festivala.

Uskoro će biti najavljen festival, koji će uz podršku našeg tima sprovesti mladi u javnom prostoru, na otvorenom, na šetalištu naselja Prozivka u Subotici.

Nakon radionice, ugostili smo predstavnike Volonterskog centra Vojvodine koji su predstavili program „Volonterskih kampova“, te mogućnosti volontiranja. druženja i putovanja za mlade aktiviste.

.

.

Projekat Polet 21/22 realizuju UG “Klara i Rosa” i Magločistač u okviru programa „Mladi i mediji za demokratski razvoj“ BOŠ (Beogradska otvorena škola), uz podršku Kraljevine Švedske.

 

Stavovi i mišljenja autora izneta u ovoj publikaciji ne predstavljaju nužno i mišljenje partnera i donatora.

.