Likovni Klub

U nedelju, 1. oktobra 2023. godine od 17:00 do 19:00 časova u prostoru Udruženja Klara i Rosa (Petefi Šandora 15) održaće se likovna radionica za odrasle.

.

Prijave i informacije za prvu radionicu na telefon: 064/26 16 403.

Radionice vodi Kukli Šćekić Tijana, diplomirani keramičar i nastavnik likovne kulture.
Možete nas pronaći na našoj fb stranici Likovni klubić –Rajzklubocska.
Participacija na radionici iznosi 800 dinara.

.
Likovni klub je mesto gde se okupljamo da bi iskusili čari zajedničkog stvaralaštva. Naš cilj je razvoj i produbljivanje ljubavi prema vizuelnim umetnostima. Tokom radionica stvaramo crteže, slike, grafike, skulpture, pravimo upotrebne predmete od kvalitetnih materijala (keramike, tekstila i papira). Svakom prilikom stvaralaštvo nam pruža uzbuđenje, zadovoljstvo, lepotu, igru, druženje, a daje nam i sve veće samopouzdanje, čini nas hrabrijim i smelijim. Kroz rad upoznajemo sebe, svoje misli ideje i osećanja, ali nas uči i razumevanju i prihvatanju drugih. Kroz likovne vežbe učimo kreativno razmišljane, maštanje i stvaranje sopstvenih ideja koje i realizujemo.

.
Likovni klub je nastao 2016. godine u Kanjiži. Radionice su osmišljene za manje grupe radi kvalitetnog i individualnog rada sa svim članovima klubića. Već 2017. godine počinjemo i radionice za odrasle koje se održavaju povremeno na inicijativu članova klubića, kao i zainteresovanih ljubitelja likovnih i primenjenih umetnosti.

SR