RADIONICE KREATIVNOG PREDUZETNIŠTVA

Svaki pojedinac može biti važan činilac u procesu pokretanja društvenih promena.  

.

Dvodnevna radionica kreativnog preduzetništva namenjena je onima koji imaju iskustva u kulturno-umetničkom radu, organizaciji, pokretanju inicijativa ali i onima koji bi želeli da o tome nešto više saznaju. Radionice se održala u petak 28. januara od 17 do 19 časova i u subotu29. januara od 10 do 14 časova u prostorijama Centra za savremenu kulturu i umetnost, Subotica (Bose Milićević 1. preko puta Železničke stanice).

.

Petak, 28. januar 2022, 17:00 - 19:00 / subota, 29. januar 2022. 10:00 - 14:00 časova / Centar za savremenu kulturu i umetnost

.

Radionice je vodila Dina Rakin iz Beograda, direktorka Koalicije za razvoj solidarne ekonomije koja je tokom dvodnevnog rada učesnicima približila principe socijalnog preduzetništva, predstavila primere dobrih praksi ali i moderirala proces povezivanja  pojedinaca koji su zainteresovani za implementaciju kulturnih projekata i izgradnju boljih kulturnih prilika u Subotici.

.

Foto: Szerda Zsófia i Klara i Rosa

.

.

Radionice su realizovane u okviru projekta UG “Klara i Rosa” i Centar za savremenu kulturu i umetnost u okviru programa „Centar za savremenu kulturu i umetnost kao pokretač društvene promene“. Projekat je podržan od strane Nacionalne koalicije za decentralizaciju, Fondacije Jelena Šantić, Grupe 484 i Evropske unije.

.

#EUzaTEBE

 

 

SR