PROMOCIJA FANZINA

  Open Door (gostujući programi u organizaciji saradnika KiR).
.
Nakon promocija u Novom Sadu, Beogradu i Nišu, redakcija jedinog aktivnog horror fanzina u regionu će posetiti Suboticu, jedan od centara moći. Promocija će se održati u prostoru Klare i Rose (Petefi Šandora 15) u subotu, 22. juna od 19.30 časova.
.
Četvrti broj pod krilaticom „Crnoslovlje /je/ mrtvo“ je naprečac osvojio vernu publiku, donoseći nove ideje, novu bazu pratilaca i priliku za osvajanje novih umetničkih prostora, koji se napadaju izrazito efikasno i oštro. Franšiza nije ugašena, još manje ugušena – ipak se bavi nemrtvim, začudnim i užasnim, koje je u svima, u saradnicima Crnoslovlja i u publici.
.
Takođe, ovom prilikom ćemo predstaviti i izdanje „O sreći“, čiji je autor najstariji urednik Crnoslovlja, Yog. Ono je svojim mističnim i trnovitim putem kročilo na ovaj svet, nudeći u svom mračnom sjaju originalni koncept, do sada neviđen na ovim prostorima (tri kratke priče, tri recenzije i tri „biografije“ samih priča), praćen dostojnim ilustracijama.
.
Nakon promocije će tehnički urednik Crnoslovlja (omiljeni prorok u svom selu, Tikvicki) pustiti listu za đuskanje „I dalje plačemo iza tamnih naočara“, uz puštanje obrade kultne pesme „Cveta trešnja“ Zorana Simjanovića, u izvedbi niškog doom metal benda The Bloody Earth, koji su specijalno za potrebe ovog broja fanzina snimili EP pod nazivom „Crnoslovlje“.
.
Na promociji će se moći nabaviti aktuelni broj fanzina, boks-set (majica + fanzin + disk „Crnoslovlje“ + nalepnice), kao i „O sreći“.
.
*** Sajt: crnoslovlje.rs ***
~~~
SR