Ciklus predavanja – Sa emocijama na Ti

  Open Door (gostujući programi u organizaciji saradnika KiR).

.

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo seriju inspirativnih događaja posvećenih istraživanju širine ljudskih emocija koji će se održati u prostoru Klare i Rose (Petefi Šandora 15).

.

Predavač, Marina Parežanin, poziva Vas na emocionalno putovanje koje će obuhvatiti ključne emocije poput ljutnje, straha, tuge i zaljubljenosti (@saemocijamanati).

.

Raspored predavanja:

.
24. januar u 19h – Ljutnja: Marina će vam pružiti ključne alate za upravljanje ovom moćnom emocijom.

.
31. januar u 19h – Strah: Otkrijte kako razumeti i upravljati strahom, ključnom emocijom koja često oblikuje naše odluke i ponašanje.

.
7. februar u 19h- Tuga: Istinski sagledajte tugu i naučite kako je prevazići, pružajući sebi prostor za emotivni oporavak.

.
14. februar u 19h – Ljubav: Posebno veče posvećeno istraživanju ljubavi – od zaljubljenosti do ljubavi.

.
Očekuju vas nova saznanja, interaktivni programi, diskusije i prilike da delite svoja iskustva s drugima. Predavanja su prilagođena svima jer svi smo satkani od emocija. Podržite inicijativu donacijom, čime pomažete unapređenje programa i podršku učesnicima. Sva prikupljena sredstva direktno doprinose kvalitetu naših budućih edukativnih događaja.

.

Vaša podrška je ključna za nastavak pružanja ovakvih inspirativnih iskustava i širenje kruga ljudi kojima možemo biti od koristi.

.
Radujemo se Vašem prisustvu i zajedničkom istraživanju emocija.

.

 

SR