Polet 21/22: Radionica 1 – Upoznavanje

Ko želi da se pridruži dvojezičnoj ekipi koja se druži subotom u podne u Omladinskom klubu Kerulj be (Matije Korvina 9) čekamo ga u subotu, 18. decembra! Vidimo se! 

.

Subota, 04. decembar 2021. / Kerülj Be / 12:00

.

Da li ste znali da su pripadnici Z generacije, čuveni Zumeri, najmnogoljudnija generacija, čineći 32 % svetske populacije? To znači da generacija rođena između kraja devedesetih do 2010. ima moć da pokrene važne društvene promene. Tvoje znanje o društvenim mrežama, igricama i digitalnim trendovima može da transformiše stare forme u nešto novo. Šta? Još ne znamo, tek ćemo otkriti.

.

Na prvoj radionici za srednjoškolce upoznavali smo se i družili.

.

.

Projekat Polet 21/22 realizuju UG “Klara i Rosa” i Magločistač u okviru programa „Mladi i mediji za demokratski razvoj“ BOŠ (Beogradska otvorena škola), uz podršku Kraljevine Švedske.

.

Stavovi i mišljenja autora izneta u ovoj publikaciji ne predstavljaju nužno i mišljenje partnera i donatora.

.

POLET 21/22: 1. MŰHELYMUNKA – ISMERKEDÉS

.

Aki csatlakozni szeretne egy kétnyelvű csoporthoz, amely szombaton délben találkozik a Kerülj Be Ifjúsági Közösségi Térben (Corvin Mátyás u. 9.), azt várjuk szombaton, december 18-án! Ott találkozunk!

.

Szombat, 2021., december 04. / Kerülj Be / 12:00

.

Tudtátok, hogy a Z generáció tagjai, a híres zoomerek a legnépesebb generáció, a bolygó összlakosságának 32 százalékát adva? Ez azt jelenti, hogy a 90-es évek vége és 2010 között születetteknek olyan ereje van, amivel fontos társadalmi változásokat indíthatnak el. A te közösségi oldalakról, játékokról és digitális trendekről szerzett tudásod valami újjá változtathatja a régi formákat. Hogy mivé? Azt még nem tudjuk, az majd csak később derül ki.  

.

A középiskolásoknak szervezet első műhelymunkán ismerkedtünk és társalogtunk.

.

A Polet 21/22 projektet a Klara és Rosa PE és a Magločistač bonyolítja le a Belgrádi Nyitott Iskola (BOŠ) – a Svéd Királyság támogatásával megvalósuló – Fiatalok és a médiumok a demokratikus fejlődésért nevet viselő programján keresztül. 

.

E írás szerzőjének álláspontja és véleménye nem feltétlen tükrözi az együttműködő partner és a donátor véleményét is.

.

SR