PREDAVANJE: ISHRANA I STRES

U ponedeljak, 31. jula 2023. godine, sa početkom u 19.30 časova, u prostoru Klare i Rose (Petefi Šandora 15), Ivan Katančić, strukovni nutricionista-dijetetičar, održaće predavanje na temu zdrave ishrane i stresa.

Ponedeljak, 31. jul 2023. / Klara i Rosa (Šandora Petefija 15) / 19:30

.

Istražićemo složenu vezu između načina ishrane i uticaja stresa na naš organizam. Stres je neizbežan deo našeg modernog života, ali često ne shvatamo koliki uticaj može imati na naše zdravlje, kako na fizičkom, tako i na emocionalnom nivou. Kroz ovu prezentaciju, istražićemo kako ishrana može imati ključnu ulogu u upravljanju stresom, kako stres utiče na naše telo i um, te kako stres može biti prisutan kako kod kuće, tako i na radnom mestu. Tačke koje će biti pokrivene su opšte o stresu, kako nastaje, koji su okidači, uticaj ishrane na stres, ishrana kod kuće i na poslu pod stresom itd.

 

O predavaču:

.

Ivan Katančić, rođen 1985. godine u Subotici, završio je Srednju Hemijsku školu „Lazar Nešić“, smer Tehničar za Biotehnologiju, a potom Visoku Strukovnu Školu u Subotici, smer Strukovni Nutricionista-Dijetetičar. Trenutno je na Master studijama iz oblasti Prehrambene tehnologije. Angažovan je kao stručni saradnik u Srednjoj Medicinskoj školi u Subotici na predmetima Ishrana, Bromatologija i Bromatologija sa dijetetikom, kao i volonter-saradnik u Crvenom Krstu za praksu studenata nutricionista.

.

Ulaz: preporučena donacija 200 RSD.

 

 

 

SR