About This Project

Minden egyes személy fontos tényező lehet a társadalmi változás elindításának folyamatában. 

 

A kétnapos radionica kreativnog preduzetništva namenjena je onima koji imaju iskustva u kulturno-umetničkom radu, organizaciji, pokretanju inicijativa ali i onima koji bi želeli da o tome nešto više saznaju. Radionice će se održati u január 28.-án , 17 és 19 óra között, január 29.-énpedig , 10 és 14 óra között, a Kortárs Kulturális és Művészeti Központ szabadkai helyiségeiben (Bose Milićević 1. a pályaudvarral szemben).

Radionice vodi Dina Rakin , Belgárdból a Szolidaritási Gazdaság Fejlesztéséért Koalíció igazgatója koja će tokom dvodnevnog rada učesnicima približiti principe socijalnog preduzetništva, predstaviti primere dobrih praksi ali i moderirati proces povezivanja  pojedinaca koji su zainteresovani za implementaciju kulturnih projekata i izgradnju boljih kulturnih prilika u Subotici.

 

Za sva dodatna pitanja pišite nam na adresu klarairosa@gmail.com. Učešće je besplatno.

 

Radionice se realizuju u okviru projekta UG “Klara i Rosa” i Centar za savremenu kulturu i umetnost u okviru programa „Centar za savremenu kulturu i umetnost kao pokretač društvene promene“. Projekat je podržan od strane Nacionalne koalicije za decentralizaciju, Fondacije Jelena Šantić, Grupe 484 i Evropske unije.

 

#EUzaTEBE

Fotó: Szerda Zsófia és Klara i Rosa Egyesület

Date
Category
Radionice
Tags
Dina Rakin
HU